MALATYA YAZIHAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılını Tamamlayan Yazıhanlı Öğrenciler Bugün Karne Heyecanını Yaşadılar...

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Yazıhan Ortaokulu Kurumu, Hamidiye İlköğretim Kurumu ve Kömüşhan Abdurrahman Serttaş İlköğretim Kurumunda karne dağıtım töreni yapıldı.
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılını Tamamlayan Yazıhanlı Öğrenciler Bugün Karne Heyecanını Yaşadılar...

     Karne törenine Sayın Kaymakamımız Hatice BAYAR ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethulla TAYLAN,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Hayrettin GÜRSUL, Gökhan KOZAT Hamidiye İlköğretim Kurumu Müdürü Bilal ÜLGER,Yazıhan Ortaokulu Müdürü Mustafa ÖZ ve Kömüşhan Abdurrahman Serttaş Ortaokulu Müdürü Mehmet ÖZTÜRK ve okul öğretmenleri katıldı. Kaymakamımız öğrenciler ile tek tek sohbet ederek, karnelerini dağıttı. Öğrencilerin sevinçlerine ortak olarak iyi bir tatil geçirmelerini diledi.

     Sayın Kaymakamımız geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklara cesaret ve güvenlerini kaybetmemelerini, tatilde çalışarak ve dinlenerek kaliteli zaman geçirmelerini, ikinci yarıyılda azim ve sabırla çaba göstererek başarıya ulaşmaları temennisinde bulundu. Ayrıca öğretmenlerimize tüm özverili ve fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

 

Yeni Mahalle Hekim Sokak No23 Yazıhan/MALATYA - 0422 751 40 22

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.